skip to Main Content
06-51449253

Erkenning

Los Bedrijfsrecherche is een recherchebureau voor bedrijfsfraude en integriteitsconfilcten.  Los Bedrijfsrecherche is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend Particulier Onderzoeksbureau. De verwerking van (persoons)gegevens is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Wij werken volgens de privacygedragscode voor particuliere onderzoeksbureaus en zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

 

BPOB

Wij zijn als professioneel recherchebureau aangesloten bij de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). De BPOB houdt toezicht op de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten recherchebureaus. Daarbij wordt onder andere getoetst of de leden zich houden aan de toepasselijke wet- en regelgeving en de Privacygedragscode. Dit heeft als doel om de privacybelangen van betrokkenen te beschermen en de professionaliteit van de aangesloten recherchebureaus te waarborgen. Leden zijn verplicht om 4 keer per jaar deel te nemen aan de ledenvergadering en om ieders kennis up to date te houden organiseert de BPOB regelmatig kennissessies die door leden bijgewoond kunnen worden.

 

Alle leden van de BPOB hebben een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie met een daaraan gekoppeld POB-nummer en zijn goedgekeurd door de Politie (gele pas). Deze gegevens worden gecontroleerd voordat een lid zich kan aansluiten bij de BPOB. Niet alle recherchebureaus in Nederland met POB-nummer zijn aangesloten bij de BPOB. De lijst met vergunde recherchebureaus is echter voor opdrachtgevers niet eenvoudig te controleren. Wilt u voor een NIET bij de BPOB aangesloten bureau controleren of het een legitiem bureau is, dan zult u contact op moeten nemen met Justitie of met de afdeling Korpscheftaken van de politie binnen uw regio. Wilt u zeker weten dat u met een rechtsgeldig bureau te maken heeft, dan kunt u dus alleen voor de bij de BPOB aangesloten leden direct op onze website het POB-nummer controleren. Op deze manier bent u er zeker van dat u zaken doet met een legitiem en professioneel recherchebureau.

 

Specialisatie

Los Bedrijfsrecherche is gespecialiseerd in Bedrijfsfraude en arbeidsrecht. Hierbinnen worden specifieke onderzoeken uitgevoerd op het gebied van:

[checklist arrows=”no”] [/checklist]

 

Voordelen van Los Bedrijfsrecherche:

[checklist arrows=”no”]
  • Een uitgebreid netwerk van specialisten en arbeidsrecht-advocaten
  • Financiële achtergrond
  • Meer dan 40 jaar recherche- en opsporingservaring
  • Absolute betrouwbaarheid
  • Onderzoeksdossiers worden professioneel en juridisch juist opgebouwd
  • Juridische procedures worden hierdoor snel en positief tot een einde gebracht
[/checklist]

 

 

Back To Top